Skärholmen, Stockholms län

Stångholmsbacken 10

1 mot 1

3.5 rum ∙ 92 kvm ∙ Vån 1

11 075 kr/mån

Annonsnummer: 1046421

Balkong
Hiss

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Liljebo Fastigheter

Välkommen till en rymlig och ljus 3,5a (3a på kontraktet) på Stångholmsbacken 10. Här bor du nära strand och bad vid sätra badet, springtur i skogen längs mälaren och en 15 min promenad till underbara Skärholmen centrum. Närmaste mataffär ligger vid tunnelbanan som är en 5 min promenad bort. Kungens Kurva ligger en 30 min promenad bort, eller 8 min med bil, där finner du IKEA samt andra möbel och bygg varuhus bland annat.

Lägenheten är tekniskt sätt på entréplan, men i och med att huset står på en lutning så är lägenheten lika högt över marken som om den hade varit på våning 1.

Lägenheten är en 3a och har 2 sovrum, 1 kök med matplats, 1 stort vardagsrum, 1 mellanrum/större hall som kan användas som kontor, 1 våtrum med plats för tvättmaskin, 1 stort badrum med dusch och 1 mindre förrådsrum i lägenheten. Utanför lägenheten har ni tillgång till tvättstuga, ett förråd i källaren, cykelrum och ett grovsoprum.

Hela lägenheten blev nyrenoverad från grunden och stambytt 2021. Alla golv och väggar blev omlagda och nymålade, badrummet och köket blev helt nytt och fick nya vitvaror (spis/ugn, kyl, frys och diskmaskin). Så lägenheten känns riktigt ny och fräsch!
Hyresvärden är Liljebo fastigheter och de har ett kontor i lägenhetshuset, så ni har nära till kontakt ifall något uppstår. Min upplevelse har varit att de är snabba på att åtgärda de saker jag har frågat om (inom några få dagar).

Hyran är 11 075kr (2024), den förhandlas varje år med hyresgästföreningen. Så ni kan förvänta er välreglerade hyreshöjningar varje år.

Jag letar efter en mindre och billigare lägenhet närmre stan. Minst en 2a med en hyra på max 9000kr. Men jag är ganska flexibel.

Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
I området
Kollektivtrafik
Buss
Stångholmsbacken nedre (86 meter)
Tunnelbana
Vårberg (275 meter)
Restauranger
Ruby Bayat
Vårbergsplan 5 (282 meter)
Angelo's Bar & Kök
Vårbergsplan 25 (305 meter)
Skolor och barnomsorg
Förskola Björken
Fjärdholmsgränd 11 (129 meter)
Förskolan Duvan
Duvholmsgränd 16 (280 meter)
Affärer
Tauseef Livs
Fjärdholmsgränd 9 (96 meter)
ICA Supermarket Vårberg C
Vårbergstorget 10 (223 meter)
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis