Om oss

Vi står upp för hyresgäster och deras rätt att hitta ett boende som passar deras behov när livet kräver det. Hos oss blir ett permanent lägenhetsbyte inte bara möjligt, utan vi strävar efter att också göra det till en positiv upplevelse som våra bytare väljer att upprepa genom livet.

Vår vision

Lägenhetsbyte.se strävar efter att vara din självklara plattform för lägenhetsbyten, med det mest omfattande utbudet av relevanta byten. I varje storstad som kämpar med bostadsbrist och andra utmaningar är vårt mål att hjälpa dig att hitta ditt nya hem och att vi är den tjänst som skapar flest lyckade byten.

Vi hjälper dig byta storlek, stadsdel eller livsstil

Lägenhetsbyte.se är en del av Relocasa, grundat 2004 av entreprenörer som själva upplevt svårigheterna med att hitta nya hem. Vi såg en möjlighet att tackla de bostadsproblem som hyresgäster i storstäder står inför.

Under åren har vi blivit en drivande kraft för att möjliggöra lägenhetsbyten mellan hyresgäster, och en erkänd och populär lösning för att hitta ett nytt hem. Vårt arbete går längre än att bara matcha hyresgäster; vi deltar aktivt i samhällsförändringar för att skapa en mer rättvis och tillgänglig bostadsmarknad.

Från en ödmjuk början till att bli den mest populära tjänsten som används av tusentals hyresgäster för lägenhetsbyten, har vårt engagemang för att tillhandahålla en sömlös upplevelse förblivit orubbat. När vi fortsätter att utvecklas och anpassa oss efter våra bytares förändrade behov, förblir vårt uppdrag densamma: att stärka hyresgäster och göra lägenhetsbyte enklare än någonsin tidigare.

Engagerade i att hjälpa dig hitta ett nytt hem

Vårt stora community av bytare är alltid hjärtat i det vi gör. Din tillfredsställelse är nyckeln till vår framgång. Vår prioritet är att ständigt förbättra vårt arbete och den unika matchningstjänst vi erbjuder.

 

Kundtjänst: info@lagenhetsbyte.se
Bolagsinformation:
Lägenhetsbyte Sverige AB
Box 6019
SE-102 31 Stockholm

 

 

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis