Brämaregården, Göteborg

Kastvindsgatan 2D

1 mot 1

3 rum ∙ 74 kvm ∙ Vån 1

7 000 kr/mån

Annonsnummer: 1028910

Balkong
Hiss
Badkar

Om boendet

Bostadstyp Hyresrätt Hyresvärd Ernst Mårtensson byggnads ab

(Vi har även en stor etta i Majorna, se info längst ner).

Snygg, välskött och rymlig trea, en fd. privat läkarmottagning med ljudisolerad sovrumsdörr! Svartmelerade golv i köket och i båda sovrummen. Ena sovrummet är möblerat som arbetsrum. Nyrenoverat, helkaklat badrum i vitt och grått, med fönster utan insyn och badkar, handdukstork och golvvärme. Samt stort vardagsrum med parkettgolv och för området (för äldre höghus generellt) stor balkong. Bara halva balkongen syns på bilden.

Vita väggar i samtliga rum, i sovrummet med matematisk konst min dotter lämnade efter sig när hon flyttade hemifrån. I köket är skåpsdörrarna lite slitna men kommer att målas om. Stor genomgångsgarderob mellan hallen och ena sovrummet. Två tvättstugor finns i huset, en tvättstuga i samma trappuppgång, det är lätt att få tider och man har tillgång till båda tvättstugorna, kan boka dubbeltider om man vill. Källarutrymme samt cykelförråd finns också i samma uppgång. Även vindsutrymme går att få. Parkeringar och garage finns intill för uthyrning. Men gratis parkeringsplatser finns nära, vid Ramberget!

Två minuters promenadväg till Ramberget med utsikt över hela Göteborg, samt till Keillers park, till spårvagnar, bussar och till Wieselgrensplatsen där apotek, mataffärer, restauranger mm. finns. Väldigt nära till Kville, till pubar och även nära till Centralstationen. Några minuters cykelväg ner till Eriksberg och älven. Lugnt område. Inget stökande och skrikande om kvällarna och ljud från Bravida Arena hörs inte i lägenheten. 1 min gångväg till Mc Donalds. Mycket barnvänligt område då inga bilvägar finns mellan gårdarna.

Ordningssamma, omtänksamma grannar. Stabil hyresvärd. Varmvatten ingår i hyran. Trivs väldigt bra i lägenheten och i hela området, speciellt med att kunna jogga och promenera på Ramberget, men letar efter nytt boende pga. hopflyttning med partner.

OBS: Min partner har en fin etta med stort kök på Carnegiegatan 11 C i Majorna, Göteborg, mycket nära till älven och till Mariaplan. Så om det är någon som vill byta en 4:a mot våra två lägenheter, är vi mycket intresserade. Se annons nr 1009746. Men byter gärna 1 lya mot 1 också.

Läs mer om bostaden

Är du intresserad av ett byte?
I området
Kollektivtrafik
Annat
Wieselgrensplatsen (236 meter)
Tåg
Wieselgrensplatsen (236 meter)
Restauranger
Steingrüber & Co AB
Inlandsgatan 50
Kvilles Pastahouse
Brämaregatan 18
Skolor och barnomsorg
Förskolan Gryningen
Fyrklöversgatan 58 (987 meter)
Junibackens förskola
Gullrisgatan 9
Affärer
Coop Lundby
Wieselgrensplatsen 8
Coop Konsum
Wieselgrensplatsen 8
Önskad bostad

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Se all information och fler annonser
  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Enkel registrering på 2 minuter
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser
Alternativt önskemål
rum
Minst antal kvadratmeter
Högsta hyra
Krav
Övriga preferenser

Vill du också byta din hyresrätt?

  • Bytesförslag anpassade för dig
  • Hjälp genom hela bytet
  • Enkel registrering på 2 minuter
Kom igång gratis