• Få hjälp att komma igång!
    Ring: 020-40 20 40

Blogg

Vi fick lägenhet i vårt drömområde!

Vi har använt lägenhetsbyte.se flera gånger. Den här gången var vi extra målinriktade och ville byta omgående. Faktum är att vi ville ha den första annonsen som vi tittade på bland våra matchade förslag. Vi ringde upp annonsören direkt, bokade tid för visning och kom överens om att byta!

Pimp my hyresrätt

Att det blir viktigare och viktigare för oss att sätta vår personliga prägel och stil på våra hem är inget nytt. Och inte så konstigt heller, ditt hem är din oas i en snabbt snurrande och tidvis orolig omvärld. Kanske känns det som att du har bakbundna händer om du bor i hyresrätt? Då kan du tänka...

Blir vi lyckligare av att renovera?

Ombyggnation och inredning av våra privatbostäder omsätter enorma summor varje år. Forskare talar om ”hemmens kommersialisering”. Men blir vi lyckligare av att renovera och styla våra hem?

Claes rekordsnabba byte

För Claes och hans sambo tog det inte mer än en veckas annonsering innan de hittade sitt drömbyte, en lite mindre lägenhet än den de hade, men med uteplats som de gärna ville ha.

Kraftig ökning av ärenden i hyresnämnderna

Korttidskontrakt, krånglande hyresförhandlingar och protester mot renoveringar. Det är typer av ärenden som ökade kraftigt i landets hyresnämnder i fjol.

Här byggs 288 hyresrätter med pressade priser – tre nya platser klara

Snabba och prisvärda hyresrätter. Det är tanken med de så kallade Stockholmshusen som ska byggas runt om i stan. Tre nya platser är nu beslutade.

Vardagsrummet på väg att försvinna

Säg hejdå till folkhems-favoriten vardagsrummet – kort kan det vara ett minne blott. En studie visar att tv:n är på väg att spela ut sin roll medan köket blir platsen för socialt umgänge.

Duka fint till nyår!

En riktigt fin dukning gör att dina gäster känner sig extra speciella och välkomna till bords. Det är också ett supertillfälle för dig att få leva ut din kreativa sida och skapa ett tema för hela din nyårsmiddag som dina gäster sent kommer att glömma.

Din annons: {{outgoingAds[0].ad_no}} går ut inom kort. Klicka här för att förlänga annonsen.
Dina annonser: {{ad.ad_no}} går ut inom kort. Klicka på annonsnumret för att förlänga annonsen